DENK Milletvekili Tunahan Kuzu yeni kişisel asistan arıyor!

DENK Partisi kurucularindan, Milletvekili Tunahan Kuzu’nun son 3 yıldır sağ kolu olan Doğukan Ergin sosyal medya hesabından, Tunahan Kuzu’nun yeni bir asistan aradığını ifade etti.

DENK partisi websitesinden de duyurulan iş ilanı, Tunahan Kuzu’nun yeni sağ kolu olacak kişiyi aradıklarını belirtti.

Doğukan Ergin, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamayı şu notla paylaştı:

“VACATURE ALERT: Tunahan Kuzu zoekt een gedreven Personal Assistant.🚨Het is meer dan drie jaar geleden dat ik aan de slag ging met een geweldige uitdaging als PA van Tunahan Kuzu. Het waren bijzondere jaren in mijn leven en wat ben ik blij dat ik deze kans met beide handen heb gegrepen.Als ik zeg dat de functie als PA een buitenkans en een uitgelezen mogelijkheid is om jezelf -op alle fronten- te ontwikkelen, is het een understatement. Een saaie en monotone kantoorbaan is het zeker niet!Naast duizenden uren die je in de Tweede Kamer doorbrengt maak je van alles mee. Zo schrijf je mee aan spreekteksten en denk je mee in de politieke lijnen van DENK. De volgende dag zit je aan tafel met de zoveelste ambassadeur en schrijf je een paar uur later een brief aan een burgemeester over een schrijnende situatie om later de dag af te sluiten met het rondleiden van een groep door de Tweede Kamer.Of zit je in het vliegtuig naar Tel Aviv Tunahan te briefen over actualiteiten en werkbezoeken om direct na de landing mailverzoeken af te handelen. Het kan ook zomaar voorkomen dat je aan de Servisch-Bulgaarse grens te maken krijgt met een lekke band, per direct een oplossing moet verzinnen om verder te rijden en ter plekke de agenda onderste boven te keren. In ieder geval kan ik meegeven dat je vele uren samen met Tunahan gaat optrekken en door het hele land gaat kriskrassen. Soms plof je vermoeid neer, maar zelfs dat is leuk met Kuzu.Ik kan nog urenlang doorgaan met het opsommen van bijzondere ervaringen die ik mee heb mogen maken. En ja, het doet ergens ook pijn om de PA-functie vacant te stellen van een gepassioneerd Kamerlid, een politiek pionier, maar bovenal een geweldig mens die je door dik en dun hebt gesteund. Het gaat me niet makkelijk af, maar het hoort er nou eenmaal bij.👉Ben jij in staat om als duizendpoot te fungeren? 👉Sta jij te popelen om de volgende kameraad van Tunahan te worden? 👉Sta jij open voor een veelzijdige en dynamische uitdaging. 👇Solliciteer vandaag nog door jouw motivatie en CV te mailen naar denk@tweedekamer.nlOverigens blijf ik werkzaam bij de Tweede Kamerfractie, maar ga ik mij volledig focussen op specifieke beleidsterreinen! Voor meer info check:”

İş ilanına başvurmak isteyenlerin aşağıdaki linkten CV’lerini gönderebilirler.

https://www.bewegingdenk.nl/vacature/persoonlijk-medewerker-tunahan-kuzu/?fbclid=IwAR16f3bTgrgcLqMWGHU76rtejBybu6XC73wNircbIqRRGwOxzD3w6w6jpcQ
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!